Clash of the Titans

Старогрчките богови одамна познати по прилично агресивен темперамент. Екранизирани до бесвест, им создадоа компекс на модерниве грци. Но темата сакав да ја спојам со вчерашниот натпревар на неделата. Врвниот спорт одамна е сериозен бизнис. Американскиот фудбал е можеби најинвентивниот, а со тоа и спорт со најголеми приходи. Па така четвртокот навечеr е резервиран за Thursday […]