Шампионите со нови трофеи

Победниците на ДЕЛО ЕХФ ФИНАЛ4 2021 ќе станат првиот тим што ќе го подигне сосема новиот трофеј во Лигата на шампионите на ЕХФ. Трофејот е редизајниран за да помогне во пристигнувањето на новата маркетингшка ера на ракометот, во контекст на промените во тековната сезона, прва во која се водат премиерните европски натпреварувања за мажи и […]