Ждрепка

За помалку од 24 часа ќе се одржи ждрепката, извлекувањето на групите за претстојното ЕХФ ЕУРО 2022. Ќе може да го погледнеме на https://www.youtube.com/channel/UC5F7T3y7PF_1A3JvHfgm5rQ или на https://ehftv.com/home . Желбите одсекогаш биле лесна група, победа или две за влез во втора фаза и борба за што подобар пласман. Овојпат размислувам некако поинаку. Пратејќи го развојот на […]