Елверум за старт

CATCH THE MATCH Среќен роденден Вардаре ! Вардар оваа 2021 слави 60 години од формирањето. Во таа 1961 тогашниот скопски Графичар се преименува во РК Вардар и така се започна. 60 години подоцна Вардар влегува во својата 16 та сезона во лигата на шампионите и на својот грб гордо носи 2 ѕвезди. Гостување на северот […]