ГОТОВО Е !

Фото РК Еурофарм Пелистер Пелистер е ракометен Шампион на Македонија. А ракометната сцена, со поинаква сценографија, со нови ликови во главните ролји, нови режисерски имиња. Титулата беше освоена во Битола, на сите им беше јасно дека ерата на Вардар заврши. Просто некако природно се поставуваа работите. Во обид да ги прогнозираме и предвидиме настаните, што […]