EХФ Ф4

Во предвечерието на завршниот турнир на ЕХФ Лигата на шампион, кој ќе започне утре на 28 декември, во сега веќе помалку култната Ланксес арена во Келн, Германија, си поставив неколку дилеми? Првата и најважната – дали има хумана и спортска димензија воопшто овој турнир да се одигра 9 месеци по прекинот на регуларната сезона? Втората, […]