Да ова беше шаховска партија.

За почеток го искажувам своето задоволство кон МРТ и можноста да го погледнеме овој натпревар со спортски коментар на големите екрани. Забележувам дека сите натпревари во организација на РФМ, вклучувајќи ги и младинските категории, имаме можност да ги гледаме и на YouTube платформата. Но сепак телевизија е телевизија, нели? Но дали така беше? Пренос со […]