САМО РАКОМЕТ S1E13 Oдиме во КИНА со Иван Марковски.

Иван Марковски од самиот почеток на подкастот беше со нас. Бараме одговори за ракометни прашања. Македонската репрезентација и нашите два во моментов најдобри клубови, ни се во фокусот. Разговаравме за промените во играта за очекувањата во следната сезона. Дали Талески и Кузмановски конечно ги видовме во вистинско светло? Иван е со нов меѓународен предизвик, а […]

Иван Марковски

Фото РК Металург Легендарното македонско крило Иван Марковски, претставник на новиот бран македонски ракометни стратези. Со Иван разговараме зошто трчањето е толку важен сегмент од новиот ракомет. Кога почнува одбраната и дали одбраната го добива натпреварот? Каков Металург ќе гледаме од есен ? Како успеа да ги задржи Серафимов и Додиќ? Го најавуваме интервјуто со […]