Иван Марковски

Фото РК Металург

Легендарното македонско крило Иван Марковски, претставник на новиот бран македонски ракометни стратези.

Со Иван разговараме зошто трчањето е толку важен сегмент од новиот ракомет.

Кога почнува одбраната и дали одбраната го добива натпреварот?

Каков Металург ќе гледаме од есен ? Како успеа да ги задржи Серафимов и Додиќ?

Го најавуваме интервјуто со Иван Марковски на САМОРАКОМЕТ

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...