Киелце го пречекува Нант

Што нè очекува од реванш мечот меѓу Киелце и Нант? Ако треба да направиме една солидна анализа, секако најдобро е да се потпреме на некое искуство. Искуството во случајов ни е многу свежо, затоа што пред само една недела можевме да го гледаме овој натпревар. И што научивме од овој натпревар? Моментална форма: Научивме дека се […]