Од трибини е полесно, од пред ТВ уште полесно !

Значи верувале или не утакмицата ја доби Брестовац, факт е дека можеше и да ја изгуби. Најпрво ќе ги издвојам добрите негови потези Анализата на играта на Швајцарците базирана на Енди Шмит школски ја одрботил, веднаш почна со 5-1 практично полуфластер на Шмит и до 8-9 минута имавме контрола. Храбро ротираше во одбрана кога играа […]