Судиски неправди или …

Македонија има исклучителна привилегија да го има најдобриот светски судиски ракометен пар. Ние во САМОРАКОМЕТ пак ја имаме таа ексклузивна чест да го имаме како стручен консултат и аналитичар на правилата најдобриот светски ракометен судија Ѓорги Начевски. Во ситуација кога еден од најдобрите светски судии е наш соработник, неможевме да пропуштиме прилика да анализираме неколку […]