Судиски неправди или …

Македонија има исклучителна привилегија да го има најдобриот светски судиски ракометен пар. Ние во САМОРАКОМЕТ пак ја имаме таа ексклузивна чест да го имаме како стручен консултат и аналитичар на правилата најдобриот светски ракометен судија Ѓорги Начевски. Во ситуација кога еден од најдобрите светски судии е наш соработник, неможевме да пропуштиме прилика да анализираме неколку спорни а важни ситуации. Дали Македонија беше оштетена во дуелот со Словенија? Дали Шпанија во финалето загуби титула по судиска грешка?

Малку и за Вардар и за Пелистер, бидејќи Ѓоле досега се покажа како одличен прогнозер. Погледнете…

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...