El comandante

Вториот учесник на ЕХФ Ф4, 2021, нам одлично познатиот Париз, ПСЖ. Некако со нив и Барса, во дуелите со нашите Металург и Вардар, сите ние го спознавме врвниот ракомет. И не само тоа, ами и дојдовме до спознанието дека и ние коњ за трка имаме. Втората врска со Париз е Раул Гонзалез. Ел Команданте ! […]