Kielce vs VARDAR

Во среда надзорот на градилиштето ќе изврши увид ! Ќе може да видиме од каков материјал е граден овој Вардар. Тим После сите настани со промената на сопственоста и “‘покривање” на долговите кон играчите од старото раководство, новиот Вардар е со прилично изменет состав. Впечатлива е желбата на староновиот сопственик за вметнување повеќе домашни македонски […]