“СТАР СИ КОГА ЌЕ СЕ ОТКАЖЕШ, ДОТОГАШ СИ СПЕКТАКУЛАРЕН”

Иако беше врнежливо попладне, иако тој трети април беше прав пролетен превртлив ден, иако беше ден – ни риба ни девојка – сепак полни со елан и ентузијазам и јас и Виктор со нетрпение го очекувавме овој ден. Иако тој ден и двајцата физички па и ментално бевме целосно потрошени, после истрчани полумаратони и извозени […]

ТИМУР ДИБИРОВ СИ ОДИ ОД ВАРДАР! САМО РАКОМЕТ S1E10

Со огромна жалост, ја објавуваме одлуката на еден од најдобрите, најпосветените, најверните, најклучните вардарови играчи, за крајот на неговара ера во скопски Вардар. Неделното пролетно попладне пропратено со повремен дожд, ни ја донесе веста за одлуката на Тимур Дибиров да ја заврши својата одисеја во Вардар. Ќе оставиме време за да ги средиме впечатоците, но […]