САМО РАКОМЕТ СЕЗОНА 1 ЕПИЗОДА 2 ! За Бабиќ, Вујовиќ, Велковски и Томовски.

За неделата во која посакувавме едно изненадување и една сензација. За билдањето на рејтингот во опаѓање на македонските клубови. За тренерите на Пелистер и Вардар, за влијанието на Велковски и Томовски на играта на своите клубови. И уште некои детали, забелешки и коментари во втората епизода со Бице, Иван и Виктор, погледнете … Скопје, Македонија

САМО РАКОМЕТ СЕЗОНА 1 ЕПИЗОДА 1 !

Во петокот попладне снимавме, а во саботата во 19.00 часот беше премиерата на видео подкастот или како што вели Виктор Авто Плус, Влогот САМОРАКОМЕТ. Секоја недела ќе зборуваме само за ракомет. Ќе имаме многу интересни теми и уште поинтересни гости. Ќе отвараме прашања важни за македонскиот ракомет. Во фокусот ќе бидат македонските тимови, македонските играчи […]