САМО РАКОМЕТ СЕЗОНА 1 ЕПИЗОДА 1 !

Во петокот попладне снимавме, а во саботата во 19.00 часот беше премиерата на видео подкастот или како што вели Виктор Авто Плус, Влогот САМОРАКОМЕТ.

Секоја недела ќе зборуваме само за ракомет. Ќе имаме многу интересни теми и уште поинтересни гости. Ќе отвараме прашања важни за македонскиот ракомет.

Во фокусот ќе бидат македонските тимови, македонските играчи и тренери. Ќе анализираме, ќе прогнозираме и ќе зборуваме за се што е поврзано со македонскиот ракомет.

Погледнете ја првата епизода !

Скопје Македонија

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...