Никуч, Кире и Иве и Злате !

Годината која полека изминува сепак изобилуваше со ракометни настани иако на почетокот и не изгледаше дека ќе биде така. Ние селектиравме 4 имиња од македонската ракометна сцена кои оставија белег. Ги претставувам без некој посебен реодслед. Прво голманот на Порто, и на репрезентацијата на Македониија, Никола Митревски Никуч. Никола е роден на 3 Октомври 1985 […]