2 години САМО РАКОМЕТ

Од моментот кога Фичорски ми прати порака СТРАНАТА СЕГА Е ЖИВА, до денес работите станаа многу појасни. 364 напишани текстови, прегледани безброј натпревари, во сала, на кадетски, младински, Прва лига, Супер лига, Лига на Шампиони, Европа Лига, квалификации, СЕХА лига, мажи и жени, европски и светски, Куп натпревари, пријателски … 45.000 читатели прочитале барем една […]

1 година САМО РАКОМЕТ !

Поубава честитка не можевме да си посакаме од следниве бројки: 278 објавени текстови 30,558 посетители на нашата веб страна 55,449 сесии на веб страната 70,624 прочитани нашите текстови 17 емисии на нашиот и единствен видео подкаст за ракомет во Македонија 21,013 прегледи на YouTube каналот на SAMO RAKOMET Огромна чест и задоволство беше да имаме […]