1 година САМО РАКОМЕТ !

Поубава честитка не можевме да си посакаме од следниве бројки:

278 објавени текстови

30,558 посетители на нашата веб страна

55,449 сесии на веб страната

70,624 прочитани нашите текстови

17 емисии на нашиот и единствен видео подкаст за ракомет во Македонија

21,013 прегледи на YouTube каналот на SAMO RAKOMET

Огромна чест и задоволство беше да имаме одлични гости и соговорници. Досега за САМО РАКОМЕТ говореа плејада на исклучително важни ракометни работници, Јована Саздовска, Иван Марковски, Кирил Лазаров, Живко Муакетов, Горан Ѓоргоновски, Дарко Петровски, Кристијан Грчевски, Ѓорѓи Начевски, Младен Ракчевиќ, Немања Прибак, Веселин Вујовиќ, Давид Дејвис, Златко Јанакиевски, Тимур Дибиров, Филип Илиев, Марко Савовски …

Добивме огромен број на критики, совети, зборови за подршка и успех. Издвојувам една:

Pincher Barnet: Ве читам затоа што мислите. Не како некои други кои само пренесуваат голи информации. Па затоа можете и да погрешите!

Виктор Христоки и Александар Бицевски Ви се заблагодаруваат за досегашната подршка !

ВИ БЛАГОДАРИМЕ !

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...