Фараните се „мејнстрим“ селекција, Македонија ја има традицијата на своја страна

Ракометна Македонија е пред нов предизвик, а тоа е продолжување на долгата низа учества на големите натпреварувања, стартувана пред крајот на првата деценија од веков во кој живееме. СЕЛЕКЦИЈА СОСТАВЕНА ОД „МЕЈНСТРИМ“ ИГРАЧИ, НИСКИ ПО РАСТ, СО ОДЛИЧНА ДУЕЛ ИГРА И ВРВНА ТЕХНИЧКА ПОДГОТВЕНОСТ Предизвик наречен Фарски острови, селекција за која многу се зборува овие […]

ПАСИВНА

Ја најавувам со огромно задоволство рубриката ПАСИВНА, посветена на актерите популарно наречени луѓе во црно, иако одамна боите не се како некогаш. Македонија со години има одлични судиски парови кои судејќи на високо а понекогаш и на врвно ниво ја претставуваат Македонија во одлично светло. Рубрика во која со познати и реномирани судии ќе се […]