ПАСИВНА

Ја најавувам со огромно задоволство рубриката ПАСИВНА, посветена на актерите популарно наречени луѓе во црно, иако одамна боите не се како некогаш.

Македонија со години има одлични судиски парови кои судејќи на високо а понекогаш и на врвно ниво ја претставуваат Македонија во одлично светло.

Фото ЕХФ ЕУРО 2018 Николов и Начевски

Рубрика во која со познати и реномирани судии ќе се обидеме да ги одгатнеме мистериите на судиските одлуки.

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...