ЈАМБ ВО НАЈАВА …

Предлагаме 5 натпревари кои цениме дека вредат да се погледнат ! 24.04.2021-30.04.2021

24.04.2021 14.00ч Охрид Бутел СЛ Разигрување

Натпревар од вториот по квалитет ешалон. Битката е голема, Охрид, Пролет, Бутел и Металург атакуваат на 3 тата позиција.

27.04.2021 17.00ч Војводина Вардар СЕХА

Натпревар од Сеха во кој ќе имаме можност да видиме и некои кадети на Вардар.

28.04.2021 17.00ч Финска Македонија Квалификации за ЕУРО 2020

Финците ќе ги тепаме, а ако имаме среќа и тука ќе видиме некое ново име.

28.04.2021 19.00ч Словачка Хрватска ЕХФ Еуро Куп

Ново натпреварување, како пример ги посочуваме девојките од Хрватска.

29.04.2021 17.00ч Куманово Металург Македонија Прва лига ж

Борба за врвот на македонското првенство.

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...