Томи се враќа дома !

Томи Јагуриновски е дел од новиот македонски ракометен бран.

Веќе во 2018 беше јасно дека ракометната иднина му е светла. Како живее, како донесува одлуки. Кои се неговите слабости и добри страни. Од следната сезона се враќа дома, во Вардар.

Го прашавме Томи и за следното светско, погледнете…

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...