ЈАМБ ВО НАЈАВА, 13.12.21-19.12.21

Издвојуваме 5 за нас најинтересни натпревари во неделава што предстои. Дербито во Битола помеѓу Пелистер и Вардар, светското за жени !

13.12.2021 20.30 ч Русија Франција Светско Првенство Жени 2021

Натпревар за прво место во групата, прилика да се види врвен ракомет!

14.12.2021 17.30 ч Бразил Данска Светско Првенство Жени 2021

Во првото четвртфинале дуел на безмилосните данкињи и егзотичните бразилки.

14.12.2021 20.30 ч Шпанија Германија Светско Првенство Жени 2021

Второто четвртфинале, европски дуел.

15.12.2021 18.00 ч Еурофарм Пелистер Вардар Македонска Супер Лига

Дерби за враќање на жарот, иако не одлучува, вреди да се погледне.

15.12.2021 Светско првенство Жени 2021

Во зависност од разврската следат уште две четвртфинални пресметки на светското првенство.

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...