САМО РАКОМЕТ СЕЗОНА 1 ЕПИЗОДА 2 ! За Бабиќ, Вујовиќ, Велковски и Томовски.

За неделата во која посакувавме едно изненадување и една сензација. За билдањето на рејтингот во опаѓање на македонските клубови. За тренерите на Пелистер и Вардар, за влијанието на Велковски и Томовски на играта на своите клубови.

И уште некои детали, забелешки и коментари во втората епизода со Бице, Иван и Виктор, погледнете …

Скопје, Македонија

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...