Разликата голема, стравот преголем !

Разликата во квалитетот е евидентна, но стружани во првите дваесетина минути не го оправдаа епитетот на најракометен град во Македонија.

Почетокот со преголем респект и безброј загубени топки, а во моментот кога разликата беше недофатлива гостите заиграа послободно.
Бенефитот од играњето на најјаките во редовниот тек е двостран. Од една страна поголемите имаат можност да дадат шанса на помладите и играчите со мала минутажа. Од друга страна малите имаат можност да се соочат со реалноста, да учат и да напредуваат.

Ги охрабруваме одлуките на РФМ за комплетно вклучување на евролигашите во домашното првенство.

11.04.2021 Скопје Македонија

Вардар 36 Струга 22

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...