Саздовска Јована

Колку е тешко да успееш во женскиот ракомет ? Како се стигнува до репрезентација ? Што е потребно за Македонија да оди чекор понапред ?

И уште повеќе информации во разговорот со нашата репрезентативка наскоро во САМОРАКОМЕТ ?

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...