Љубомир Савевски: Да скинеме еден скалп ! С2Е2

Со една од ракометните живи легенди, разговараме за сосотојбите во женскиот ракомет во Македонија. Има ли надеж, има ли потенцијал, како да создадеме играчи.

Каква визија и план има за наредните години, што треба да работат федарацијата, клубовите но и играчите индивидуално.

Малку и за РК Алкалоид, ама сепак само за ракомет !

Погледнете во новата епизода од подкастот САМО РАКОМЕТ

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...