Левица воведува здравствено и пензиско осигурување за спортистите!

Во најновата епизода од САМО РАКОМЕТ подкастот

Без институционална поддршка нема Спорт!

Совршено јасно за секој спортски работник и колектив.

Зошто грижата на државата за спортот е толку мала, зошто е селективна, може ли подобро? Што е потребно за да се смени тажната слика и состојбите на работ на егзистенција во спортот?

Отвараме серија разговори со претставници на политичките партии кои ќе се борат на претстојните избори, за влез во Македонската администрација.

Предност за дамите, прв гостин Наташа Стаменова, претставник на Левица, долгогодишен Карате амбасадор на Македонија и освојувач на еден куп медали од европски и светски натпреварувања ! Има што да се слушне ! Уживајте …

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...