Барса Париз Веспрем Кил

Два сосема различни натпревари !


Барса чинам во втора го разоружа Раул и можеби одлучува за неговата судбина на кормилото на Париз !
Екипа која прима 37 голови едноставно не заслужува да игра Ф4 !
Доминација во сите елементи на модерниот ракомет од страна на Барса, а Париз се соочи со фактот дека една ластовичка сепак кај нив е пролет !
Х фактор Мелер !

Е ова второво беше нешто сосема поинаку, АТОМСКИ ракомет, трилер, акција, драма … духот на Вардар присутен во Келн !
Фантастични акции, голови, пресврти и заслужено … ракомет за сите пари, продолженија !
Победи посреќниот !
Х фактор .:. Шпанскиот двоец ?

Се гледаме во финалето ! Барса е апсолутен фаворит, многу поодморни и физички и ментално !
Дали тоа ќе биде доволно ?

Сеуште лут на ЕХФ

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...