15.206 верни читатели !

Ја сумираме полека 2021 та година. Огромно е задоволството од резултатите на нашата работа.

15.206 верни читатели, 27.741сесија и 35.471 погледнати страници ! Голем број на честитки и признанија за нашата работа, позитивни коментари и охрабрувачки пораки.

Целта една, ветар в грб на нашиот спорт број 1, РАКОМЕТОТ ! Отвараме теми за кои сите сакаме да говориме, бараме соговорници од сите страни. Мисијата штотуку започна.

Во последниве седмици ја остваривме и нашата долгопланирана желба, во етерот го лансиравме и подкастот САМОРАКОМЕТ .

Најавуваме уште многу интересни гости, специјали и интервјуа.

Ви благодариме на сите !!!

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...