Подкасти, емоции, политики..

Поразот од Црна Гора, отвори старо нови дилеми. Колку имаме опции, како трчаме, колку сме конкурентни? Овојпат и од аголот на еден од најдобрите македонски кондициски тренери, Златко Јанакиевски.

Погледнете:

Во понеделник завршува мисијата Македонија на Европско 2022. Сите погледи насочени кон квалификациите за светско, но и кон европското за жени кое годинава се одржува и во Македонија!

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...