El Comandante Раул Гонзалес повторно во Македонија

Гостувањето на ПСЖ во Битола во рамките на Лигата на Шампиони го искористивме за средба со една од современите Вардарови легенди.

Дојде тивко и се запиша во легендите. Приказната за Раул Гонзалес, за неговиот престој во Македонија, за Вардар. Како се развиваше како тренер и што е потребно за да се освои Лига на Шампиони.

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...