Металург според кумановската, Дошја нож… С1 Е6

Лоши вести за македонската ракометна сцена, МЕТАЛУРГ е суспендиран!

Еден од најтрофејните македонски клубови, расадник на таленти и репрезентативци, ги минува најтешките денови. Сценарија има неколку, што ќе се случува со клубот од Автокоманда раководството во моментов неможе точно да каже.

Го прашавме Иван и за впечатоците од европското првенство, за шпанскиот и скандинавскиот систем, но добивме интересен одговор и на прашањето дали има француски систем ?

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...