Министерството за Одбрана, го менува за Министерство за СПОРТ! Борко за плановите на ВМРО ДПМНЕ С3Е9

Совршено ни е јасно дека спортот е непрофитабилна дејност. Од друга страна совршено е јасно, дека спортот е најголем и најдобар промотер на една Држава. Повеќекратна корист има и општество во кое младите се занимаваат со спорт. Што не чини, зошто спортот падна толку ниско и какви се плановите на новата влада на ВМРО ДПМНЕ, во новата епизода на подкастот САМО РАКОМЕТ, со легендата на Македонскиот ракомет, Министерот за Одбрана, сега претседател на РК Вардар 1961, Борко Ристовски! Уживајте …

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...