Умира ли Македонското спортско новинарство?

Во најновиот подкаст имавме исклучителна чест да ни гостуваат две многу значајни имиња во современото Македонско спортско новинарство?

Како се станува спортски новинар, кои беа клучните имиња во Македонското спортско новинарство? Дали има иднина и кој е виновен за сегашните состојби, неможевме да имаме подобри соговорници од ведетите на Македонското спортско новинарство, Југослав Костовски и Перо Момировски.

Многу теми останаа незавршени, па ветивме повторна средба !

Погледнете …

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...