Winter is here… во подкастот S1E5, со Кристијан Грчевски!

Зимата е тука и проблемите се повеќе од евидентни. Салите во Македонија со неколку исклучоци се без греење. Како тоа влијае на играчите, на тренерите, на развојот на младите генерации.

За притисокот врз тренерите, за развојот на настаните во европските лиги и македонската супер лига.

Од дистанца и за предстојното европско првенство, за подмладувањето.

Дали Македонија има потенцијал за хокеј?!

Погледнете:

10,12,2021 Скопје Македонија

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...