ЕНИГМА

Фото Денис Дуковски

Нешто што е загадочно, таинствено, што останува неразјаснето.

Така некако може да го опишеме нашиот европски шампион Вардар !

Неговата игра, мотивираност и посветеност. Еве неговите настапи од натпревар во натпревар се драматично различни !

Во натпреварот во Скопје го победи Мототор со 32:27, со една убава но неконстантна игра со само 23% голмански интервенции !

Следат вистинските предизвици во кои очекуваме повеќе одговори .

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...