Македонија и Словенија

На Василица Македонија игра со Словенија во првото коло од европското првенство.

Одамна нашите празници се талични за нашите спортисти. Нека биде така и понатаму. Во почетниот состав со Виктор, Даре и Кики, се обидовме да се подготвиме за тоа што не чека.

Искусните Даре и Кики не се впуштија во детална прогноза, но Виктор прогнозира победа 27-26 !

Гледајте премиерно на НАША ТВ, во среда во 21.00 часот.

Со срце за Македонија !

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...