Алкалоид, Вардар и Пелистер, го формираат Македонското ракометно тројство!

Јас, Бице и Ѓоргон, си зададовме задача да се обидеме да ги изанализираме трите најдобри екипи сезонава. Теми и прашања премногу, како поминаа, дали напредуваа, какви им се плановите и целите.

Пелистер, Вардар и Алкалоид се наметнаа како легитимни контендери.

Погледнете…

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...