Младинците во јули на Европско!

Со Раде Стојановиќ, во прекрасното Маврово, во кое за жал во моментов не работи ниту еден капацитет, разговаравме за текот на подготовките за претстојното Европско У20 првенство.

Какви се целите, кои се потешкотиите, кому треба да му се заблагодариме и уште многу интересни теми во најновиот подкаст.

Извинување за слабиот квалитет на тонот, Независната продукција е виновна!

Уживајте …

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...