Немања Прибак, Најубавите ракометни години ми беа во Македонија! С1 Е12

Немања Прибак, своите најдобри ракометни денови ги помина во Вардар во Македонија. Разговаравме во еден не ракометен амбиент, во Новосадското Позориште, во предвечерјето на премиерата на Ричард III, во режија на најдобриот современ македонски тетарски режисер, Дејан Пројковски. Се разбира со Немања разговаравме за Ракомет!

Првото доаѓање во Скопје, Вујо, Михајло, кариерата го носеше и по вторпат во Македонија. За состојбите во ракометот на балканот и пошироко,за тренерите за иднината.

Погледнете

11.04.2022 Нови Сад, во земјата која ни даде вакцини, масло…

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...