Политичкото влијание врз МРТВ, пресудно за преносите од Лигата на Шампиони? Podcast S1 E11.

Во подкастот со Марко Савовски откриваме неколку интересни детали за и околу Вардар.

Како Марко воопшто дојде во Вардар, кои ритуали после натпревар биле клучни, за кого жали од поранешните играчи.

Зошто во годините на голематa популарност во Вардар не се создадоа млади играчи?

Каква национална стратегија е потребна за спонзорирањето?

Дали Вардар намести барем една утакмица?

Една од темите за која до ден денес се крева прашина, преносите на МТВ.

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...