Николов и Начевски, потребнa е институционална поддршка за судиите

Веќе стана традиција !

Најдобрите Светски ракометни судии, наши гости. Со Славе и Џоле за актуелните состојби во Македонскиот клубски и репрезентативен ракомет, за ЕХФ, за развојот на играта и правилата.

Како Македонија да го задржи високото ниво на создавање квалитетни судии.

Погледнете …

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...