САМО РАКОМЕТ С2Е4, Систематски преглед

Виктор и Бице со мала рекапитулација за Македонскиот ракомет.

Вардар, Пелистер, Алкалоид, Македонските машка и женска репрезентација. Како ќе изгледа ракометот од иднината само претпоставуваат.

Последен повик до секој љубител на ракометот, на спортот, да погледне барем еден натпревар од европското во Скопје, независно од цената на билетот! Подршката пристигна од РФМ со субвенција до 40% од цената на билетот.

Погледнете …

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...